General

Benissa presenta la programació de “Març, mes de la dona”, plena d’activitats

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de la programació que s’ha preparat per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona”, i que en el cas de Benissa, comprendrà diverses activitats al llarg del mes de març.

Aquesta mateixa vesprada, dues dones bolivianes, María Segundo i Ángela Sánchez, representants de l’Associació d’Art i Cultura Guaraní Nanderereko Nomai, oferiran una xerrada col·loqui sota el títol “Ser dona al Sud”, organitzada pel Fons Valenciè per la Solidaritat. Serà a les 16.00 a la Seu de les Mestresses.

Per altra banda, tots els dimarts d’aquest mes, es realitzarà un taller d’artteràpia per a dones, de 17.00 a 18.30, a les aules de l’Escola d’Adults. L’impartirà la psicòloga Susana García, llicenciada en Psicologia i Belles Arts. I els dissabtes de març, l’Associació de karate Kobudo oferirà classes gratuïtes de defensa personal, de 18.00 a 20.00, al Casal d’Associacions, dirigides també a dones.

El dijous dia 5 de març hi haurà dues activitats, una xerrada sobre “Tractament cosmètic de la pell sensible”, a les 20.00 a la Seu Universitària, organitzada per l’Associació del Càncer i els Laboratoris Dermatològics Avene, i la projecció de la pel·lícula “Kill Bill”, a les 22.00 a la Seu Universitària.

El dimecres 11 de març a partir de les 17.30 li toca el torn a la degustació gastronòmica que cada any organitza l’Associació de Mestresses i que en aquesta ocasió serà de postres.

El 6 de març a les 20.00 s’inaugurarà l’exposició de ceràmica “Mans Tendres”, en què algunes dones aficionades exposaran les seues peces al Centre Cultural. Es podrà visitar fins el 20 de març.

També hi haurà teatre al Centre Cultural. El 13 de març a les 22.00, dirigida per a adults, s’interpretarà l’obra “Eïnes” a càrrec del grup “Terato Teatre”. I el dia 15 de març a les 12.00 es representarà una obra infantil amb el títol “Nina Calcetina” a càrrec de “Ratera Teatre”.

La cloenda d’aquest mes d’activitats serà el sopar d’agermanament que s’ha preparat per al dia 27 de març als baixos del Centre Social Bèrnia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?