General

Els promotors de dos PAI neguen tindre cap relació amb el portaveu del PSOE

L’agrupació d’interès urbanístic de Santa Anna i l’empresa que promou el PAI de Busseit 2 van negar ahir mantindre qualsevol tipus de relació amb el portaveu del PSOE de Benissa, Vicent Cabrera. La passada setmana el portaveu del PSI, Paco Montagut, va deixar caure que Cabrera estava vinculat a aquests dos programes urbanístics.

El president de l’agrupació d’interès urbanístic de Santa Anna, Francisco Rodríguez, va fer ahir pública una nota de premsa en què afirmava que els propietaris d’aquest sector tenen el seu propi equip tècnic i jurídic i Cabrera no en forma part. Rodríguez va dir que les declaracions de Montagut són “totalment falses i manquen de fonament”. “Atés que el PSI va ser l’únic grup municipal que es va oposar a l’adjudicació als propietaris d’aquest PAI, no voldríem haver de traure conclusions pel que fa a aquest tema ni entrar en conflictes polítics”.

La junta directiva de la mercantil que executa el PAI de Busseit-2 tenia previst reunir-se en la vesprada d’ahir i fer públic també un comunicat per a desmentir les declaracions del portaveu del PSI. Aquesta empresa també rebutja de ple tindre qualsevol tipus de relació amb Vicent Cabrera.

Tant l’agrupació d’interès urbanístic de Santa Anna com la mercantil de Busseit-2 van deixar ahir clar el seu malestar en veure’s immersos en una batalla política que, segons afirmen, no té res a veure amb ells.

El conflicte entre el PSI i el PSOE esclatà fa uns dies quan en un ple Paco Montagut va demanar la dimissió del portaveu socialista i va denunciar que estava relacionat amb diverses empreses promotores.

Vicent Cabrera va replicar que no té cap sou de l’ajuntament i no és incompatible ser regidor i assessorar empreses. Va precisar, no obstant això, que si assumptes relacionats amb aquestes empreses es voten en comissió o en ple, ell s’abstindrà.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?