General

El PSI acusa el secretari local del PSOE d’estar vinculat a cinc PAI

El PSI de Benissa va posar fre ahir a les acusacions abocades pel portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, dimarts passat en què el socialista va assegurar que una empresa de la qual és representant un familiar directe del regidor socialdemòcrata rep l’encàrrec, sense intervindre cap concurs de l’ajuntament, per a muntar les khaimes del festival multicultural. Sobre aquest aspecte, el portaveu del PSI, Paco Montagut, va dir que “és mentida”.

No obstant això, l’actual Regidor d’esports de l’Ajuntament de Benissa va arremetre contra Cabrera amb el tema de l’urbanisme de fons. Així, Montagut va assegurar que el secretari general dels socialistes benissencs “està darrere dels PAI de la Coma del Pou, de Santa Anna, de Pedramala II, del de Busseit” afegint a més que “comença a estar darrere de les transaccions que estan fent-se a la Ronda Nord”.

En aquest sentit, Cabrera va manifestar dimarts passat que “no tinc cap problema a dir que assessore en els PAI de Pedramala II, III i IV”. Sobre els nous plans parcials que va afegir ahir Montagut, Cabrera no va comentar res.

De la mateixa manera que va negar l’acusació de tràfic d’influències també va desmentir Montagut que cobrara tota la subvenció del PSOE de l’any 2003 abans de passar-se al PSI si bé no va aportar més dades.

A més, des de files socialdemòcrates van assegurar que Cabrera té “el demèrit d’haver convertit el PSOE de Benissa en una empresa constructora”. A més, el PSI va afirmar en el comunicat que “no cal oblidar que Vicent Cabrera, que procedeix de la ultra dreta més recalcitrant, no fou admès en el Partit Popular i per error o distracció va caure en el PSOE”.

Promoció professional

Finalment, des de les files del PSI van exigir al portaveu del grup municipal de PSOE que dimitisca “perquè l’acta de regidor que té li l’han donada els ciutadans perquè els representara en aquesta corporació i els defense si escau però no el van votar ni per a fer negocis ni per a promocionar-se professionalment aprofitant-se de la seua condició de regidor”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?