General

El batle titlla d’immoral que el portaveu del PSOE represente l’empresa del PAI d’Informe Setmanal

Benissa viu immersa en un reality show on els polítics s’increpen uns als altres en el marc de plans parcials que es tornen protagonistes de programes com Informe Setmanal, en horari de màxima audiència i just abans del futbol, precisament quan jugava el València CF. En aquest context, el batle de Benissa -del PP-, Juan Bautista Roselló, va arremetre ahir contra el portaveu del grup socialista, Vicent Cabrera, perquè aquest -advocat de professió- representa l’empresa que urbanitzarà el sector de la Coma del Pou -Urba-Benissa SL- on un propietari haurà de pagar 700.000 euros per a conservar la seua casa centenària.

El batle va manifestar amb rotunditat que “és un fet gravíssim perquè existeix incompatibilitat absoluta ja que un regidor no pot representar assumptes sobre els quals després pot votar”. Així va seguir i a més va qualificar “d’immoral” la situació del socialista Cabrera que per a Juan Bautista Roselló “ha de ser estudiada pel PSOE de Benissa” i d’aquesta manera arribar a l’instant de “depurar responsabilitats perquè el tema és d’extrema gravetat”.

Finalment, el batle de Benissa va sentenciar que “un fet com aquest no ha de repetir-se en el futur” sinó que ha d’imperar “la transparència i honestedat” sempre “amb independència del color polític”.

Per la seua banda, l’al·ludit Vicent Cabrera va declarar ahir a la cridada d’aquest diari que “respondré els propers dies”.

Més fort

Charles Svoboda ja és més conegut que la Charito per les comarques valencianes i com no podia ser d’una altra manera ell també va eixir en el reportatge sobre l’urbanisme a la Comunitat que va emetre Informe Setmanal dissabte passat. Satisfet “encara que haguera pogut ser més fort” amb el programa, el president d’Abusos Urbanístics No va definir com “una ximpleria” l’amenaça del Consell de rescindir el conveni que té signat amb la delegació de TVE si no rectifica i emet un altre reportatge al seu gust, és a dir, que no oferisca una informació “falsa amb opinions interessades”, segons va dir en jornada dominical la Secretària autonòmica de comunicació, Paula Sánchez de León.

Per a Svoboda la posició del Consell del president Camps va “contra la llibertat d’expressió” perquè, entre altres raons, el Conseller de Territori, Rafael Blasco, “va tindre temps de sobra per a exposar la seua opinió, no?, afegí el canadenc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?