General

Els festers de la Puríssima 2015 fan un donatiu a l’AECC i el TAPIS

Lliurament del donatiu al TAPIS de Benissa
Lliurament del donatiu al TAPIS de Benissa

Una vegada finalitzades les festes de la Puríssima Xiqueta del 2015 i venuts tots els calendaris, la Comissió de festes benissera ha lliurat el seu donatiu a dos associacions del municipi.

Els festers de 2015 van apostar per vendre el típic almanac però que fóra solidari. Sense pujar un euro del seu preu habitual, 6 euros, van destinar un d’ells per a ajudar tant a l’Associació Espanyola Contra el Càncer i al TAPIS (Taller Prelaboral d’Inserció Social).

Així, ahir la regidora de festes, Raquel Soliveres, juntament amb el president d’aquesta comissió, Raúl Martínez, van acudir al TAPIS per a donar 500 euros als seus emocionats alumnes i monitora. Per la vesprada van ser les dos regines, Ángela Bertomeu i Carla Gisbert, que acompanyades pel seu president van lliurar el mateix import a Moisés Ferrer, president de la Junta Local de l’AECC.

Des de les dos associacions han fet arribar el seu agraïment a aquests festers solidaris que se senten orgullosos d’haver venut els 1.000 calendaris i que no només van servir per a recaptar fons per a les festes, sinó també perquè han servit per tirar una mà a aquestes dos associacions locals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?