General

Formada la Junta Directiva de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2015 de Benissa

La Junta Directiva de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2015
La Junta Directiva de la Comissió de Festes 2015

Fa uns dies coneixíem el nom del nou president de la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2015, Raúl Martínez, qui va confiar el càrrec de vicepresidents a Robert Cabrera i Rafa Castelló. Ara, Martínez acaba d’anunciar els noms de les persones que completaran els altres càrrecs de la junta directiva: Sonia Fernández i Lola Roselló seran les dos secretàries i els tresorers seran Nathalie Pigneur, Mª José Ferrer i Salva Ivars.

Raúl Martínez ha volgut continuar amb els festers que van ostentar aquests càrrecs provisionalment abans de la seua elecció i, a més, ha volgut afegir algun més perquè el treball de cadascun d’ells siga més fàcil.

Ara els festers del 2015 s’afanyen a treballar dur ja que els espera un mes de setembre ple d’activitats com són el dissabte 13 de setembre l’elecció de les regines de festes, el diumenge 21 la matinal motera i el musical arribara el cap de setmana del 26 al 28 de setembre. Martínez anima a tots els veïns perquè col·laboren i gaudisquen amb cadascuna de les activitats que s’han programat per als pròxims dies.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?