General

Vicente Martí Fabregat, nou president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta

La junta directiva de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 de Benissa
La junta directiva de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014

El passat divendres 19 de juliol es va celebrar, en assemblea general extraordinària, l’acte d’elecció de la presidència de la Comissió de Festes Patronals de Benissa 2014 en honor a la Puríssima Xiqueta.

L’acte, celebrat a la sala d’actes de la Societat Cultural de Benissa, estigué presidit per la regidora de Festes, Raquel Soliveres.

En la votació va ser triat Vicente Martí Fabregat com a President de les Festes Patronals 2014, una votació en la qual participaren els festers de totes les edats presents a l’acte.

En concloure l’elecció, i una volta proclamat president, Vicente Martí es va dirigir als presents, va agrair la confiança depositada amb ell i destacà el missatge d’unió i la importància del grup per a conseguir els objectius.

El nou president aprofità l’acte per a presentar la seua Junta Directiva, un grup format per Consuelo Cuello com a Vicepresidenta i Felip Cardona com a vicepresident, Eva Chesa i Mª Ángeles Ivars com a Secretàries i Marga Torregrosa, Cristóbal Bertomeu i Manolo Rivera com a Tresorers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?