General

Els alumnes del Tapis participen en un taller de ceràmica

Alumnes del Tapis amb la regidora de Serveis Socials
Alumnes del Tapis amb la regidora de Serveis Socials

La regidora de Serveis Socials, Raquel Soliveres, es va apropar a visitar els alumnes del Tapis (Taller prelaboral d’inserció social), els quals estan fent un taller de ceràmica, gràcies a la col·laboració de la ceramista local Encarna Soler. Els alumnes van explicar a Soliveres que tenen intenció d’exposar les peces creades a la tardor.

La tasca principal que es duu a terme al TAPIS és el treball amb fusta. Els alumnes aprenen diferents tècniques per a la creació i decoració d’accessoris, així com per a la restauració de mobles. A més, fan altres activitats com psicomotricitat, taller de percepció i comprensió mitjançant jocs didàctics i taller d’higiene.

El TAPIS forma part d’un dels programes desenvolupats per Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa. Es tracta d’un recurs destinat a organitzar activitats que faciliten la integració social de les persones amb discapacitat o malaltia mental. Els seus objectius són potenciar l’adquisició d’habilitats per a afavorir l’autonomia personal, les habilitats socials i l’aspecte relacional. En l’actualitat atén 5 persones de diferents edats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?