General

Alumnes del Tapis presentaran un mural en Expo Creativa

Alumnes del Tapis de Benissa amb el mural
Alumnes del Tapis amb el mural

Els alumnes del Tapis (Taller Prelaboral d’Inserció Social) de Benissa participaran en el concurs EXPO-CREATIVA, organitzat per la Diputació d’Alacant, en el qual presentaran un mural que han fet al taller de ceràmica que de forma voluntària imparteix la ceramista local Encarna Soler.

Aquest taller ha tingut molt bona acollida per part de tots els membres del Tapis a causa de la quantitat i diversitat d’obres que estan creant (bols, collarets i polseres, figures de Nadal, etc..). La peça estrella del taller ha sigut el mural que han creat i que portaran a EXPO-CREATIVA, després d’estar treballant quasi un mes en ell. Es tracta d’un tapís de 2m x 1m que s’ha fet amb peces de ceràmica (fang roig bullit) i a les tires del qual se’ls va afegir peces tèxtils i avaloris.

El TAPIS (Taller Prelaboral d’Inserció Social) de Benissa depén de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Benissa i està dirigit a discapacitats majors d’edat, amb la finalitat de donar-los suport per a la seua inserció sociolaboral. En l’actualitat està format per 6 persones amb discapacitat psíquica i una monitora. L’objectiu del Tapis és realitzar activitats que potencien la seua integració social i afavorisquen les seues habilitats personals així com el desenvolupament d’hàbits de convivència i la seua autonomia personal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?