General

El calendari dels festers de la Puríssima Xiqueta 2015 estarà a la venda a partir de la setmana que ve

Calendari dels festers de la Puríssima Xiqueta 2015
Calendari dels festers de la Puríssima Xiqueta 2015

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2015 de Benissa ha creat un calendari amb l’objectiu de recaptar fons per a les festes patronals que tindran lloc el pròxim mes d’abril. El fotògraf Robert Cabrera ha sigut l’encarregat de fer les fotos i els models han sigut els festers nascuts els anys 2007, 1997 i 1974.

Amb aquest calendari la Comissió de Festes del 2015, que presideix Raúl Martínez, vol mostrar també el seu costat solidari ja que han decidit destinar 1 dels 6 euros del seu preu total a ajudar dos associacions locals. Les beneficiàries seran la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el taller prelaboral d’inserció social TAPIS, els quals s’han mostrat agraïts amb l’acte solidari dels festers.

La Catedral de la Marina, la font o la Sala del Consell van ser escenari d’aquests festers que van eixir amb roba de comerços de la zona: Blau Cel, Xicotets, Tu Streetwear/Esport Plaza, Draps, Lucas LCS i Marisa Suárez.

Robert Cabrera ha deixat el seu laboratori fotogràfic benilab.es per unes hores per a traure les millors instantànies i col·laborar així, per sisè any, amb la comissió de la qual ell és vicepresident.

Seran un total de 1.000 calendaris els que eixiran a la venda la setmana que ve i que es penjaran, en les diferents llars benisseres i de la comarca de la Marina Alta, els pròxims 365 dies. Un total de 12 fotos a tot color que marcaran el pas a l’any que ve.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?