General

El tanatori compta amb la llicència per al crematori

L’empresa que té un tanatori al Pla de Bonaire de Benissa va informar ahir que disposa de la llicència d’obertura no només per al tanatori sinó també per al servei de crematori, en respota a la suspensió de llicències dictaminada pel ple el dimarts passat. En aquest sentit, fonts de l’empresa funerària Selles explicaren a aquest diari que el passat 8 de maig van presentar una reclamació davant l’Ajuntament de Benissa perquè el consistori els havia remés un escrit per a resoldre unes deficiències.

Uns ajustaments “que hem complert i està tot absolutament correcte”, raó per la qual en l’al·legació es demana la concessió de llicència de primera ocupació i l’acta de comprovació o, si escau, “el certificat acreditatiu de l’obtenció d’ambdues prestacions per silenci administratiu, certificat que s’haurà d’emetre obligatòriament en el termini màxim de quinze dies”.

Quant als comentaris que diuen que l’ajuntament només va concedir llicència de tanatori i pompes fúnebres, des de l’empresa van recordar que “el batle, el 19 de setembre de 2002 va enviar un ofici a l’empresa en què parlava de llicència per a activitat de tanatori-crematori”.

A més, des de la Funerària Selles van destacar que la infraestructura compta amb tots els permisos necessaris per part de la Conselleria de Sanitat. L’últim, datat a l’abril de 2006, amb el resultat “d’informe favorable per a l’autorització municipal d’aquesta activitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?