General

El regidor del PSOE nega que represente el PAI d’Informe Semanal

El segon ajornament de la celebració del ple ordinari de Benissa ha condicionat que el portaveu del PSOE, Vicent Cabrera, avance la seua esperada resposta d’acord amb les acusacions abocades pel batle, Juan Bautista Roselló, pel que fa a la suposada relació del socialista amb l’empresa que ha presentat el PAI de la Coma del Pou.

En aquest sentit, Cabrera va manifestar amb rotunditat que “no sóc representant legal de l’empresa Urba-Benissa amb poders notarials ni tinc cap càrrec en ella” afegint a més que “no he presentat cap PAI en el seu nom i representació, ni forme part del seu equip redactor”.

D’aquesta manera, el portaveu dels socialistes desmenteix al batle popular qui va assegurar que Cabrera era el representant del pla que va ser protagonista d’un reportatge d’Informe Semanal i pel qual un propietari haurà de pagar 700.000 euros per a conservar sa casa centenària. Juan Bautista Roselló va qualificar d’immoral el fet que Cabrera fóra el representant de la mercantil si bé el regidor del PSOE va afirmar ahir, mitjançant un comunicat, que “com a regidor no tinc ni sou ni càrrec exclusiu a l’ajuntament i per tant cap llei em fa incompatible per a exercir com a advocat a Benissa sent al mateix temps regidor”.

En aquest sentit, el també secretari general dels socialistes va aprofitar l’ocasió per a especificar que “l’única cosa que no puc realitzar com a advocat és dirigir o representar particulars o empreses en procediments judicials o administratius contra l’Ajuntament de Benissa”. Segons Cabrera “el meu treball com a advocat consisteix a assessorar particulars i empreses de Benissa i no li pregunte a cap client que acudeix al meu despatx per la seua condició política, siga d’esquerres, de centre o de dretes”. “Faltaria més”, va exclamar a continuació.

Estratègia

En el comunicat, Vicent Cabrera va esmentar al batle, Juan Bautista Roselló, en el sentit que “ja fa massa temps que aquest portaveu i el propi PSPV de Benissa reben del batle insults, desqualificacions, manipulacions i difamacions en tots els mitjans de comunicació i en privat”. No obstant això, el socialista va convidar el batle del PP “que seguisca així; però ni aquest portaveu ni el PSPV va a seguir aquesta estratègia que rebutgen” per això durà l’assumpte al ple que “és on es fa i s’ha de fer política”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?