General

Un PAI de Benissa protagonitza l’edició d’Informe Semanal

El pla parcial de la Coma del Pou a Benissa serà protagonista aquesta nit del clàssic programa de TVE Informe Setmanal. Així ho van confirmar ahir des del col·lectiu ecologista El Runar i també ho va assegurar aquesta mateixa setmana el president d’Abusos Urbanístics No, Charles Svoboda.

En l’edició d’aquesta nit seran protagonistes els belgues que viuen a la casa per la qual haurien de pagar 700.000 euros si volen conservar-la segons estipula la proposta urbanística presentada per l’empresa Urba-Benissa SL. Aquest diari ja es va fer ressò aquesta setmana de la situació del matrimoni que a causa del Programa d’Actuació Integrada (PAI) perdria el 50% de la seua propietat, 30.000 metres quadrats, i hauria de pagar 700.000 euros en concepte de costos d’urbanització dels restants 15.000 metres quadrats.

No obstant això, cal recordar que el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va prendre el compromís amb els propietaris d’instar a l’empresa a presentar el PAI a l’empara de la nova LUV ja que ve de la LRAU.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?