General

El pla de la Ronda Nord es debat aquest dimarts al ple

El polèmic projecte de la ronda nord serà dut a aprovació el proper ple, després d’haver rebut el suport majoritari del Consell municipal d’urbanisme i medi ambient divendres passat.

Encara que els acords d’aquest òrgan consultiu no tenen caràcter vinculant, el batle es va comprometre en el seu moment a atendre les seues decisions.

No obstant això, la reunió es va celebrar sense la presència dels veïns del sector Pla de molins, directament afectats per aquest programa urbanístic.

I el que és encara més sorprenent, sense l’assistència de l’oposició política, que durant mesos s’ha pronunciat en contra de la proposta que es vol dur endavant. L’únic membre de l’oposició que va assistir, Vicente Cabrera, pel PSPV, es va absentar abans de la votació. Així, només els dos representants dels grups ecologistes van rebutjar la iniciativa.

La proposta va ser aprovada amb 12 vots a favor, cinc abstencions i dos vots en contra. Els veïns de Pla de Molins, asseguren que no els van avisar i acudiran als tribunals per a defensar els seus drets.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?