General

El Govern afirma que les obres de la variant es reprendran en breu

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 6 de novembre de 2009:

Les obres de la variant de Benissa es reprendran en breu, així l’hi ho va traslladar la subdelegada del govern a Alacant, Encarna Llinares, al batle, el popular Juan Bautista Roselló, i al portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, en la seua visita al municipi amb motiu de la inauguració de les obres de recuperació i restauració dels safaretjos d’Orxelles i de Núsols, actuació finançada mitjançant el Fons d’Inversió Local.

Cabrera va indicar que, segons la informació facilitada per la subdelegada, la setmana vinent el Ministeri de Foment signarà el contracte amb la nova adjudicatària de les demandades obres de la variant a la N-332 al seu pas per Benissa.

Un contracte que permetrà reprendre els treballs d’aquesta important infraestructura, que porten paralitzada des del maig passat, quan l’anterior adjudicatària, Begar Construcciones y Contratas S.L, va presentar suspensió de pagaments i va obrir un concurs de creditors.

Aquesta empresa va abandonar les obres i es va deixar tot el traçat empantanat, alarmant els veïns i responsables polítics, pel temor de les conseqüències, que amb l’arribada de les pluges, podia produir l’estat de les obres en terrenys limítrofs i carreteres.

El líder socialista va assenyalar que el Ministeri ja ha subhastat l’execució de la part del projecte pendent, pràcticament el 80%, encara que el resultat, el nom del nou contractista, encara no s’ha publicat oficialment.

Una bona notícia pels benissers que porten gairebé dues dècades esperant que s’escometa aquesta necessària infraestructura que permetrà descongestionar i dotar de major seguretat l’avinguda del País València, actual travessia de la N-332.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?