General

El Govern es veu obligat a fer obres de seguretat a la variant de Benissa

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 9 de setembre de 2009:

El Ministeri de Foment escometrà en breu (encara que no se sap quan) obres d’emergència en la variant de Benissa per a evitar que les pluges que s’esperen en tardor causen desastres en camps i camins de la zona.

Aquests treballs haurà de fer-los perquè des de fa cinc mesos està paralitzada la nova infraestructura viària que els veïns del poble demanen des de fa gairebé 20 anys. El motiu de la paralització va ser que l’empresa adjudicatària va presentar suspensió de pagaments al maig d’enguany.

El portaveu del PSPV de Benissa, Vicent Cabrera, va anunciar ahir que en breu es reprendran les obres a la variant a la N-332. Segons va explicar, són treballs per garantir la seguretat davant l’època de pluges, que responen a la petició realitzada davant la Delegació del Govern a Alacant pel ple de l’Ajuntament.
Una sol·licitud de totes les formacions polítiques en la qual es demandava que mentre es duu a terme la necessària modificació del projecte de construcció de la variant i se subhasta de nou l’execució de l’actuació, es duguen a terme per adjudicació directa i ràpida una sèrie d’obres que garantisquen la seguretat a la zona.

Les obres d’urgència, motivades, va dir Cabrera, per raons de seguretat, davant la imminent arribada de l’època de pluges intenses, s’escometran de forma immediata per part del Ministeri de Foment.

La zona més perillosa i que resulta més preocupant és el Tossal de Cabrera, va assenyalar el regidor socialista, així com l’accés a diferents camins a cases i camps de cultiu. Aquests treballs, va dir el regidor evitaran situacions de risc i minimitzaran els possibles danys que podria provocar una forta tromba d’aigua, o condicions de gota freda, com la que es va viure a l’octubre de 2007.

El líder socialista va apuntar que quan rebran el contingut detallat d’aquestes actuacions també ho faran públic, perquè els veïns que puguen veure’s afectats coneguen com repercutiran aquests treballs en les seues propietats.

Aquestes intervencions són molt necessàries ja que la variant va ser paralitzada al maig i tan sols havien desenvolupat moviment i apilament de terres. Les obres per a la construcció de la demanda variant no es reprendran com a mínim fins d’aci sis mesos o fins i tot un any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?