General

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita la serra d’Oltà

Vista de Bèrnia des d'Oltà
Vista de Bèrnia des d'Oltà

El diumenge 17 d’octubre la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa organitza la passejada a la serra d’Oltà que fou anul·lada l’any passat per motius meteorològics, dins del cicle Descobreix la nostra comarca, que enguany arriba a la seua tercera edició. L’eixida serà a les 8.30 des de l’estació de tren de Benissa i la tornada es realitzarà amb el tren de les 13.30 des de Calp. Cal inscriure’s a l’Oficina de promoció i ús del valencià de Benissa, al telèfon 965731313 o per correu electrònic envalencia@ayto-benissa.es.

Acompanyarà als participants, en aquesta ocasió, Paco Monjo, historiador calpí i es comptarà també amb la col·laboració del grup de muntanya de Calp per guiar a la gent per una ruta on es podrà gaudir del paisatge i del contacte amb la natura.

Aquesta nova temporada s’han ampliat els recorreguts a part de la nostra comarca. Després de visitar el Montgó per la punta de Benimàquia, el fort de Bèrnia, el Cap de Sant Antoni, la Cova Tallada i la Cala Granadella de Xàbia, enguany les rutes continuen també per Bèrnia i pel Montgó, la marjal Pego-Oliva, la Cala Llebeig de Benitatxell i el Molí del Quisi a Benissa.

El regidor de Cultura, Patrimoni Històric i Normalització Lingüística, Xavi Tro, ha declarat, que encara continua sorprès de l’alta participació que té aquesta activitat, arribant algunes passejades a més d’un centenar de persones. Una activitat que barreja la vida sana, l’esport i la bona companyia.

Per altra banda, agraeix la participació totalment altruista dels guies participants de la societat civil benissera i de la comarca, que recordem han estat fins ara, Toni Banyuls, Joan Pastor, Josep Antoni Santacreu, Pere Cabrera, Baptiste Banyuls i Josep Miquel Pastor i Carme Giner, Joan Josep Cardona, Pep Ferrer , Joan Gasquet, Miguel Angel Soliveres i Ximo Bolufer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?