General

Comença el cicle de passejades, que ara s’amplia a tota la comarca

El pròxim diumenge 25 d’octubre la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Benissa enceta la temporada 2009-2010 del cicle Descobreix la nostra comarca que enguany s’estendrà no només a paratges del nostre terme, sinó que recorrerà indrets interessants de la nostra comarca.

Es començarà amb l’excursió a la Partida de Pinos, que va quedar anul·lada per motius meteorològics el mes d’abril. Aquest diumenge, s’eixirà a les 9.00h des de l’avinguda l’Alcúdia, en cotxes particulars, fins a la partida de Pinos, es visitarà l’ermita de principis del s. XIX i s’aprofitarà per conèixer els seus voltants. En aquesta ocasió, el benisser Pep Ferrer Ausina, professor de biologia, guiarà la ruta on es podrà gaudir del paisatge local i del contacte amb la natura.

Aquest cicle, que ja porta dos anys, ha recorregut una sèrie de partides rurals del terme de Benissa, com Bèrnia, Verdiola, Lleus, Canor, Collao, etc. Per a aquesta nova temporada, es visitarà el Montgó, per la punta de Benimàquia, el fort de Bèrnia, la serra d’Oltà, i el Cap de Sant Antoni, la Cova Tallada i la Cala Granadella de Xàbia.

El regidor de Cultura, Patrimoni Històric i Normalització Lingüística, Xavi Tro, ha declarat, que considera aquestes passejades com una de les activitats promogudes per les seues regidories més gratificants i agraeix especialment la participació habitual dels benissers que mostren un gran interés per conèixer paratges del nostre terme, moltes vegades desconeguts per a molts, així com la disponibilitat totalment altruista dels guies participants de la societat civil benissera, que recordem han sigut fins ara, Toni Banyuls, Joan Pastor, Josep Antoni Santacreu, Pere Cabrera, Baptiste Banyuls, Josep Miquel Pastor, Carme Giner, Joan Josep Cardona i Pep Ferrer.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?