General

El cicle “Descobreix la nostra comarca” visita el Cap de Sant Antoni, la Cova Tallada i la Torre del Gerro

Cartell de l'excursió al Cap de Sant Antoni, Cova Tallada i Torre del Gerro
Cartell de l'excursió

La Regidoria de Normalització Lingüística ha organitzat una nova excursió del cicle “Descobreix la nostra comarca” per a aquest diumenge 28 de març en què els assistents podran conèixer el Cap de Sant Antoni, la Torre del Gerro i La Cova Tallada de Xàbia. Es tracta d’una excursió que serà guiada per Miguel Angel Soliveres, benisser i coneixedor de la zona.

L’organització recalca que és una excursió fàcil per a tota la família, totalment gratuïta, i que l’eixida es farà amb autobús a les 8 del matí des de l’avinguda de l’Alcúdia. Per tal d’inscriure’s, les persones interessades han de comunicar-ho a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià fins el divendres 26 de març a les 13.00 per fer efectiva la reserva del bus.

Qui preferisca fer el trajecte en cotxe particular, haurà d’acudir també a l’avinguda de l’Alcúdia a les 8.00 per conèixer el punt on començarà l’excursió, o també pot informar-se telefonant a finals de setmana al 965731313.

Per a la realització de la ruta cal portar roba i calçat còmode, aigua i esmorzar. Es demana puntualitat a l’hora d’eixida. Si les condicions meteorològiques impediren fer la passejada en condicions, s’anul·laria.

L’organització informa també que la propera excursió serà el 9 de maig amb la següent ruta: Teuleria del molló (Benitatxell) – Pesqueres (Xàbia) – Castellet – Cala Granadella (Xàbia).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?