General

El CIBE-Bloc valora l’any 2006 a Benissa

Segons l’enquesta efectuada pel diari CANFALI MARINA ALTA, el CIBE-Bloc valora l’any 2006 de la forma següent:

Què ha sigut el millor de l’any?

És difícil trobar una bona notícia a Benissa, difícilment, si busquem a les hemeroteques d’enguany en trobem alguna. Tal volta, podem destacar, la pèrdua de la majoria absoluta del Partit Popular per l’abandonament de les seues files de l’exregidora d’urbanisme, amb tota la trama darrere de controlar l’urbanisme per complet a Benissa. Cal recordar que finalment, el mateix alcalde es qui porta actualment la Regidoria d’Urbanisme. És una llàstima que encara 7 regidors del Partit Popular, continuen actuant com a robots mecànics que només han d’alçar el braç quan li ho manen, això si, amb un bon sou a final de mes que es el que els manté units, a costa dels benissers i les benisseres. La pèrdua de la majoria absoluta ha propiciat que no totes les barbaritats que volia fer el PP s’hagen consumat finalment, encara que no podem oblidar, que per a estos casos té també un altre partit al seu servei.

Què ha sigut el pitjor de l’any?

Sens dubte, un dels episodis més negres que ha viscut Benissa en tota la seua història, ha passat este estiu, en ple mes d’agost i en plenes vacances perquè els benissers no se n’adonaren, encara que finalment tot ha eixit a la llum. La destrucció, el saqueig, la profanació de tombes, la demolició del cementeri vell sense haver prèviament classificat i traslladat totes les restes del nostres avantpassats i que s’haja escampat els nostres avantpassats per tot el terme de Benissa i els pobles del voltant, mesclats entre camions de terra i enderrocs. Tot açò, és i serà sempre, responsabilitat del govern del Partit Popular a Benissa amb l’alcalde Juan Bautista Rosselló al front, i també de tots i cadascun del seus regidors. De fet, en cap moment, s’ha intentat recuperar la parcel·la actualment en mans privades per a la titularitat pública, com es va aprovar per unanimitat en ple. Així com, els responsables d’haver deixat que el cementeri vell passara a mans privades, són: Juan Bta. Rosselló, Josefina Ivars Ribes, David Ivars, estos 3 del PP, Jaume Castells, del PSOE i Anna Ronda, regidora trànsfuga, tots ells membres de la Comissió de Govern de la passada legislatura, sent en aquell moment, curiosament el secretari José Antonio Ivars (exregidor del PSI en esta legislatura). Ells van aprovar el dia 23 d’octubre del 2001, la permuta del cementeri vell de Benissa.

Diga un desig per a l’any que ve.

Evidentment, l’any que ve és any electoral, des del grup municipal CIBE-Bloc esperem i estem convençuts que el dia 27 de maig del 2007, serà el principi del final del govern del Partit Popular a Benissa, sens dubte el pitjor govern que ha patit Benissa. Un govern on les ombres d’actuacions il·legals com la permuta del Taller d’Ivars, l’adjudicació de la Ronda Nord, la condonació del deute de l’exrecaptador, l’amenaça sempre present de l’empresa Benissa GOLF SL amb l’intent de fer a Benissa un macroprojecte amb 2 camps de golf i 4.700 cases a les partides dels Lleus, La Ràpita, Albinyent, Bombí i Benimarraig sense escoltar els veïns de Benissa, les greus promeses incomplides (hospital al sud de la comarca, ampliació del polígon industrial, desviament de la C. N-332, baixada de contribucions, creació d’aparcament soterrani, etc.), el creixement insostenible que practica, els sous monstruosos dels regidors del PP que saquegen les arques municipals cada mes i amb el gran desgavell final de destrossa i saqueig del cementeri vell, passaran a la història de Benissa com un llarg malson, que els benissers desgraciadament tardaran en oblidar. Des del CIBE-Bloc estem segurs que després del maig del 2007 un altre futur ple d’esperança i il·lusió s’obrirà a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?