General

El CIBE-Bloc diu que l’equip de govern ha perdut més de 6 milions d’euros en permutes

El CIBE-Bloc va denunciar que la possible actuació fraudulenta del batle, Juan Bautista Roselló, en beneficiar dues empreses en la permuta del Taller d’Ivars constitueix un “presumpte delicte de prevaricació”, la responsabilitat de la qual “recau sobre el batle”.

L’actuació deb batle, segons va donar a conèixer ahir el PSOE, va beneficiar dues empreses mitjançant l’adquisició de l’històric edifici per part de l’ajuntament i la cessió a canvi de dues parcel·les municipals situades al polígon industrial de la localitat. Uns terrenys que llavors eren zona verda.

De totes les permutes que ha realitzat Roselló, el CIBE-Bloc va precisar que l’ajuntament n’ha eixit perjudicat. En aquest sentit, van criticar que des que va iniciar el seu mandat el PP al poble l’ajuntament ha perdut més de sis milions d’euros en la venda de sòl municipal. Amb això, els nacionalistes van assenyalar que Benissa “manca de patrimoni municipal per culpa de la gestió dolenta de l’equip de govern que no fa més que malgastar-lo”.

“La prevaricació està a l’ordre del dia en l’ajuntament”. Una raó per la qual el CIBE-Bloc creu convenient que es forme una Comissió d’investigació que esbrine les actuacions irregulars del PP en aquest sentit per tal que isca a la llum la quantitat de sòl municipal que s’ha perdut des que els populars començaren a governar.

Gestió dolenta del PP

Amb això, van destacar que si el PP haguera realitzat una bona gestió d’aquests projectes es podrien haver realitzat actuacions concretes en favor dels ciutadans com és el cas de la construcció d’habitatges de protecció oficial. Les irregularitats en la permuta del Taller d’Ivars de Benissa ja van ser denunciades fa quatre anys pel CIBE-Bloc davant la fiscalia. A pesar d’això el procés judicial va quedar parat.

El Taller d’Ivars és una antiga indústria de mobles l’origen dels quals es remunta al segle XIX. La seua restauració va aixecar una polseguera considerable en advertir els opositors que s’havien canviat les característiques de l’edifici en la seua totalitat malgrat l’antiguitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?