General

El CIBE-Bloc aplaudeix que el Ministeri haja pressupostat part de la variant de la N-332

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 4 d’octubre de 2007:

Com ja esdevé habitual, el ple de l’Ajuntament de Benissa no va poder acabar sense que es nomenara la variant de la carretera nacional 332.

En el torn de precs i preguntes, des del CIBE-*loc van aplaudir la partida pressupostària de l’Estat on es destina huit milions d’euros per a la construcció de la tan demanda via alternativa a la que ara passa pel nucli urbà de Benissa.

No obstant això, si se segueix la planificació del Consell, la variant no estarà acabada fins a 2010. Un retard del projecte que va forçar el mes passat a arribar a un acord entre el PP i el PSPV de Benissa per a defensar els interessos del poble per damunt d’ideologies.

Això sí, primer es va eliminar tot el preàmbul en què es culpava del retard al PSOE. La proposta va néixer dels regidors populars, que van elevar al ple una moció en la qual emplaçaven a tots els partits, especialment als socialistes, a demanar al Ministeri de Foment que dirigeix la seua companya Magdalena Álvarez que “amb la màxima urgència i celeritat i a la vista de l’estat de la tramitació del projecte, es procedisca a continuar amb el seu curs amb la immediata licitació i inici de les obres de la variant”.

I és que les previsions inicials parlaven que les obres es licitarien i començarien aquest mateix mes. Una promesa que ja no s’ha complert.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?