General

“El CAU” s’estrena amb més d’un centenar de joves

Inauguració de "El Cau"
Inauguració de “El Cau”

‘El Cau’ es va estrenar aquest cap de setmana amb un gran èxit d’acollida, amb més de 100 joves que es van acostar a conèixer aquest nou espai municipal i gratuït el dissabte per la vesprada.

En la posada de llarg de ‘El Cau’ va actuar la ‘Little Big Band’ i hi va haver berenar per a tots els assistents, que van poder gaudir de jocs, activitats dirigides per monitors o del futbolí. A les persones que van participar també se’ls va demanar suggeriments per a anar incorporant en el Cau, que van ser dipositats amb post-its en un panell per al posterior estudi del personal de la Regidoria de Joventut.

Aquesta àmplia sala, situada als baixos del Casal dels Joves. està oberta per a joves a partir de 12 anys perquè el gaudisquen de la manera que desitgen a través de diverses activitats d’oci.

Actuació de Little Big Band en l'estrena de 'El Cau'
Actuació de Little Big Band en l’estrena de ‘El Cau’

La proposta municipal pretén donar una resposta al fet que les persones adolescents tinguen un espai obert i al seu gust per a gaudir en el seu temps lliure. Actualment ‘El Cau’ està equipat amb mobles, jocs de taula i cartes, un futbolí i màquines de vending per a begudes fredes i calentes.

Amb diverses persones que monitoritzaran les activitats, ‘El Cau’ obrirà els divendres de 18.00h a 22.00h, els dissabtes de 18.00h a 00.00h i diumenges i festius de 18.00h a 21.00h. També oferirà servei en les vespres de festius, de 18.00 a 00.00h.

Aquesta iniciativa és una mostra del model d’oci pel qual l’ajuntament pretén apostar, generant entre els joves noves alternatives d’oci o que complementen les actuals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?