General

“El Cau” arranca amb una gran resposta dels joves de Benissa

"El Cau"
“El Cau”

Més de 20 joves de Benissa van respondre a l’oferiment de la Regidoria de Joventut per a decidir com volen passar el seu temps lliure en un espai 100% autogestionat per xiques i xics adolescents, a partir de 12 anys. “El Cau” és una proposta per la qual l’Ajuntament de Benissa cedeix una àmplia sala situada als baixos del Casal dels Joves perquè les interessades i interessats el disfruten de la manera que desitgen, a través d’activitats d’oci.

Carol Ivars, regidora de Joventut, ha destacat la seua satisfacció per la resposta de les persones assistents: “Des de fa anys s’ha detectat que els joves a partir de 12 anys no tenen molt clar on passar el seu temps lliure els caps de setmana, i d’ací naix “El Cau”, un projecte en el qual l’Ajuntament ofereix el seu suport i l’espai perquè les seues usuàries i usuaris l’autogestionen i es convertisca en el que els joves vulguen, aplicant pedagogia de participació i de responsabilitat”.

D’aquesta manera, les persones que acudisquen són responsables d’obrir i tancar el local, de netejar-lo i també de decorar-lo, sempre d’una manera coordinada. “A partir de Pasqua ja es comença a condicionar l’espai, “El Cau”, i ja hi ha peticions i diverses idees, com realitzar cursos de cuina, de fotografia, i l’adquisició d’un futbolí, jocs de cartes i jocs de taula, i que es puga decorar amb mobles reciclats que es pintaran després”, va manifestar Carol Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?