General

El campió d’Europa mostra el seu potencial en el X Open FOTOSUB GEAS en aigües de Benissa i Teulada

Fotografia de Rafael Fernandez Caballero
Fotografia de Rafael Fernandez Caballero

Rafael Fernández Caballero, flamant Campió d’Espanya i Europa en fotografia submarina, va arribar a Benissa i Teulada, va fotografiar els seus fons marins i va imposar el seu bon fer i el seu cartell de favorit, en aconseguir el triomf final.

I és que durant el cap de setmana passat s’ha celebrat a Benissa i Teulada el X OPEN FOTOSUB GEAS – V COPA FASCV 2017, un esdeveniment de fotografia subaqüàtica consolidat a nivell nacional, situant-se com una de les cites més importants en aquesta disciplina d’imatge subaqüàtica, a tenor de la qualitat dels participants, arribats a més d’una multitud de comunitats autònomes.

La competició es va iniciar divendres passat dia 22 amb una immersió nocturna en la Cala del Portitxolet, al costat del Club Nàutic de Moraira, amb l’objectiu de captar la vida nocturna de les nostres espècies, embarcant l’endemà des del mateix Club Nàutic per a realitzar altres dues immersions en les nostres costes, extraient dels nostres fons marins unes imatges impactants.

El lliurament de premis, de la mà del regidor de Turisme de Benissa, Fernando López Corsi, el batle i regidor de Turisme de Teulada, Carlos Linares i el regidor d’Esports de Teulada, Mario Font, es va realitzar ahir diumenge dia 24 al saló d’actes de l’Espai Cultural ‘Les Cases del Batlle’, a Benissa. Un punt de trobada, a més, en el qual els assistents van poder gaudir de totes les col·leccions presentades per aquests grans fotògrafs i fotògrafes. Aquest Open també premia els millors fotògrafs submarins de la Comunitat Valenciana, a través de la V COPA FASCV.

Durant l’acte de cloenda també es van lliurar els premis a les tres xiquetes guanyadores del concurs de dibuixos ‘El món marí’, de 5é de primària de les escoles Manuel Bru i Pare Melchor. El 1r premi va ser per a Georgiana Bizechi, el 2n premi per a Carla Gisbert i el 3r premi el va obtindre Laura Vengut.

La seguretat d’aquest esdeveniment ha sigut possible gràcies a la col·laboració de Creu Roja, Protecció Civil FASCV i l’equip del Grup Especialista en Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil d’Alacant.

PRIMER CLASSIFICAT- RAFAEL FERNÁNDEZ
SEGON CLASSIFICAT – JOSE ANTONIO GARCÍA
TERCER CLASSIFICAT – MIGUEL ANGEL GARCÍA
MILLOR PEIX- MIGUEL ANGEL GARCÍA
MILLOR MACRO- RAFAEL FÉRNANDEZ
MILLOR AMBIENT- RAFAEL FÉRNANDEZ
MILLOR COMPACTA: BEGOÑA LARRAURI
MILLOR MICRO 4/3: FRANCISCO JAVIER NEGRILLO
MILLOR RÈFLEX: RAFAEL FERNÁNDEZ
MILLOR CREATIVA- YONEL DUMITRU
MILLOR MODEL – ESTER ROMERO
MILLOR FOTÒGRAF RÈFLEX FASCV (Comunitat Valenciana)- DAVID MOCHOLI
MILLOR FOTÒGRAF COMPACTA FASC (Comunitat Valenciana)- MAYTE ALBERT


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?