General

Benissa i Teulada-Moraira acullen el cap de setmana que ve el IX Open de Fotografia Subaqüàtica GEAS València 2016

Xerrada sobre els fons marins al CEIP Pare Melchor
Xerrada sobre els fons marins al CEIP Pare Melchor

El cap de setmana que ve,  del 23 al 25 de setembre, Benissa i Teulada-Moraira obrin les portes dels seus fons marins per a acollir el IX Open de Fotografia subaqüàtica Geas València.

El dissabte 24 de setembre els participants, vinguts de tota la geografia espanyola, embarcaran al Club Nàutic Les Bassetes per a realitzar, en aigües de Benissa, les seues fotos subaqüàtiques en les dos categories: rèflex i compacta. El diumenge 25 es projectaran totes les fotos i es lliuraran els premis a L’Espai La Senieta de Moraira.

Paral·lelament, s’estan celebrant altres accions per a sensibilitzar els alumnes i la població local de la importància del respecte per la mar i els éssers vius que hi habiten. Ahir dijous al CEIP Manuel Bru i hui divendres al CEIP Pare Melchor, organitzadors d’aquest esdeveniment han visitat les dos escoles donant diverses xarrades en les quals han projectat vídeos i imatges sobre els fons marins als alumnes de 3r d’infantil, 1r i 2n de primària. Així mateix, des de la Regidoria de Turisme s’ha promogut un concurs de dibuix que versa sobre aquesta temàtica. Hi haurà tres premis, un per curs. Una selecció dels millors dibuixos seran exposats al saló social del Club Nàutic Les Bassetes dissabte que ve 24 de 9h a 14h. En eixe mateix lloc a les 14h es lliuraran els premis als guanyadors i guanyadores del concurs.

A més, des d’ahir i fins el divendres 29 de setembre es poden visitar a la sala d’exposicions de la Tourist Info Benissa Platja-Aula de la Mar (Av. La Marina, 307) en horari de dilluns a divendres de 09.30 a 16.00, 16 imatges relacionades amb fons marins que han sigut cedides per la Federació d’Activitats Subaqüàtiques de la Comunitat Valenciana (FASCV).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?