General

Teulada-Moraira i Benissa promocionen els seus fons marins mitjançant un concurs de fotografia

Part de la comitiva benissera a Fitur
Part de la comitiva benissera a Fitur

El batle de Benissa i diputat de Cultura Juan Bautista Roselló ha presentat aquest matí a FITUR juntament amb el batle de Teulada-Moraira Antoni Joan Bertomeu el “VII Fotosub GEAS València”, un concurs de fotografia submarina que se celebrarà del 19 al 21 de setembre en ambdós municipis.

L’acte ha comptat també amb la presència del regidor de Turisme de Benissa Francisco Xavier Estupiñá, l’organitzador i el coordinador del projecte Eduardo Gómez i Juan Alarcón, respectivament. Aquest esdeveniment està organitzat pel Club de Busseig GEAS València i cada edició reuneix a participants procedents de diferents llocs de l’Estat Espanyol.

Tots els anys el “Fotosub GEAS València” esgota les seues places d’inscripció en temps rècord. Es tracta d’un certamen únic, que en només sis anys s’ha convertit en un dels més importants de tota la península i que permet traure a la llum part de la bellesa que atresoren els nostres fons marins, les seues aigües cristal·lines, la seua flora i la seua fauna, ha explicat Roselló.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari electrònic elperiodic.com el 22 de gener de 2014.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?