General

L’Open Fotosub Geas Valencià tindrà lloc aquest cap de setmana en aigües de Benissa i Moraira

Promoció del concurs de dibuix infantil sobre fons marins a l'Escola Manuel Bru
Promoció del concurs de dibuix infantil sobre fons marins

Aquest cap de setmana tindrà lloc en aigües de Benissa i Teulada-Moraira una nova edició de l’Open Fotosub GEAS València, activitat patrocinada pels Ajuntaments de Benissa i Teulada.

La presentació oficial de l’Open tindrà lloc aquest divendres 26 a les 20.30h a la Casa dels Cent Vents de Benissa (seu de l’Aula de la Mar i de la Tourist Info Benissa platja), projectant-se un vídeo oficial del campionat i una posterior xerrada per part dels organitzadors als participants.

La competició tindrà lloc el dissabte 27, des de les 8 del matí fins a aproximadament les 14h, comptant amb un total de quatre embarcacions de diferents centres de busseig de la zona que eixiran des del Club Nàutic Les Bassetes de Benissa amb 40 participants arribats des de diversos racons de l’estat espanyol.

Tots ells pugnaran per a aconseguir les millors fotos de la fauna marina. La classificació distingirà entre categoria de càmera rèflex i càmera compacta, els participants hauran de presentar al jurat una col·lecció composta per sis fotografies més una creativa.

En aquesta edició la prova comptarà amb l’actual campió d’Espanya José Antonio García i subcampió Juan Ángel Cano, proclamats aquest cap de setmana passat a Mazarrón.

El diumenge 28 a les 12h es projectaran totes les col·leccions fotogràfiques, es lliuraran de premis i conclourà el Fotosub. Aquest acte tindrà lloc a l’edifici Espai La Senieta de Teulada-Moraira.

Com a preàmbul a aquest esdeveniment, hui dimarts 23 de setembre, organitzadors del Fotosub i el regidor de turisme de Benissa, Xavier Estupiñá, han visitat l’Escola Manuel Bru per a donar una sèrie de xerrades a alumnes de 2n i 3r d’infantil, 1r i 2n de primària en les quals es promourà un concurs de dibuix infantil que versarà sobre els fons marins de la nostra costa benissera.

Es lliuraran 4 premis (un per cada categoria). L’acte de lliurament de premis tindrà lloc aquest dissabte 27 de setembre a les instal·lacions del Club Nàutic Les Bassetes de Benissa. Una selecció dels millors dibuixos es podrà visitar a les pròpies instal·lacions del Club Nàutic Les Bassetes aquest mateix dissabte en horari de 10.00 a 14.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?