General

El Mercat Medieval de Benissa tindrà lloc aquest cap de setmana

Raquel Soliveres amb el cartell del mercat medieval de Benissa
Raquel Soliveres amb el cartell del mercat medieval

Aquest divendres a les 20h tindrà lloc la inauguració del mercat medieval, dins de la programació de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2014. La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha anunciat que enguany el mercat medieval s’amplia cap al carrer Sant Nicolau, cobrint així tot el centre històric del municipi.

S’organitzaran tallers (macramé, espart, feltre, tallat de fusta, terrisseria i pinta cares), espectacles cada hora, atraccions infantils, passeig en burrets, ludoteca, etc. No faltaran els animals (gallines, oques, ponis,etc.) i els estands de gastronomia.

Aquest cap de setmana també s’exposaran vehicles antics i d’època, es podrà visitar la fira ramadera al carrer Palmera i se celebrarà el concurs de paella d’espinacs. A més, s’inaugurarà la 1ª Exposició d’Avicultura Autòctona “La gallina alacantina i altres races”, als baixos del passatge.

El dissabte per la la vesprada a les 20.00h al Centre d’Art Taller d’Ivars, es podrà gaudir de la Trobada de Rondalles. A més, els xiquets podran seguir gaudint de les atraccions infantils, que aquest divendres 24 de gener tindran un preu especial, a 1,5 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?