General

Aquesta vesprada s’inaugura el mercat medieval de Benissa

Detall del cartell del mercat medieval de Benissa de l'any 2013
Detall del cartell del mercat medieval

Hui divendres, a les 20.00, tindrà lloc la inauguració del Mercat Medieval, dins de la programació de la Fira i Porrat de Sant Antoni 2013. La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha anunciat que serà un gran mercat de qualitat, i a cost zero per a l’Ajuntament. Hi haurà uns 50 estands i es faran exhibicions i tallers per a aprendre oficis antics. Com a novetat s’instal·larà una “escola d’escuders” per als xiquets, on aprendran a manejar una espasa i el tir amb arc. No faltaran els animals (gallines, oques, ponis,etc.) i els estands de gastronomia.

Aquest cap de setmana també s’exposaran vehicles antics i d’època, es podrà visitar la fira ramadera al carrer Palmera i se celebrarà el concurs d’arròs amb fesols i naps.

El dissabte per la vesprada, a les 19.15, hi haurà la partida d’escacs vivents a la plaça Rei Jaume I i a les 20.30 al Centre d’Art Taller d’Ivars, es podrà gaudir de la Trobada de Rondalles. A més, els xiquets podran seguir gaudint de les atraccions infantils, que aquest divendres, 25 de gener, tindran un preu especial d’1,5 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?