General

Més d’una cinquantena d’artesans donen vida al mercat medieval de la Fira i Porrat de Sant Antoni

Des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa volen conèixer la realitat del comerç i l’empresariat de Benissa, per la qual cosa han habilitat un fòrum a la seua pàgina web perquè tota la gent puga publicar les seues inquietuds, tant negatives com positives i especialment les constructives. L’Associació convida a entrar a la web i opinar sobre l’activitat econòmica de Benissa, tant si s’és associat com si no.

L’enllaç és http://asocben.com/utiles/index.php
Atraccions de la firaLa Fira i Porrat de Sant Antoni arriba aquest cap de setmana a la seua fi amb una de les propostes més esperades: el mercat medieval. La regidora de Festes,
Raquel Soliveres, ha presentat les activitats d’esta edició acompanyada per Magda Durà, representant de l’empresa Corda i Nuc que en fa la coordinació. El mercat es fa en el cor del centre històric, als carrers Puríssima, Sant Antoni, Mossén Gaspar Telló i a la Plaça del Portal. Hi ha més d’una cinquantena d’artesans vestits per a l’ocasió a fi de recrear un autèntic mercat de l’Edat Mitjana. La inauguració oficial es va fer ahir divendres i el mercat estarà obert dissabte i diumenge durant tot el dia. Durà ha comentat que s’han preparat diferents actuacions a càrrec d’un grup de teatre, a més de tallers de vidre i espart, una granja d’animals i un parc infantil. També hi haurà espectacles de foc, acrobàcies i malabars i representacions teatrals.

El mercat medieval és una de les propostes d’un cap de setmana ple d’opció de diversió i d’esplai per a tothom. A la Glorieta de Dolors Piera es fa una nova edició de la Fira Ramadera organitzada per l’Associació de Carreters i Cavallistes. A més, esta nit tindrà lloc una trobada de rondalles al Centre d’Arts Taller d’Ivars. Hi ha previst també una exhibició de doma de cavalls i una partida d’escacs vivent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?