Festes

El mercat medieval conclou la Fira i Porrat de Sant Antoni

La XIa edició del mercat medieval va posar ahir punt i final a les tres setmanes que ha durat la Fira i Porrat que cada any celebra Benissa en honor a Sant Antoni. Una multitud va acudir durant la jornada d’ahir al pintoresc nucli antic de Benissa per a visitar els prop de 70 llocs de productes artesans.

L’associació Amata ha estat l’encarregada de l’organització del mercat que ha ofert durant dos dies una gran varietat de productes artesans de qualitat com són ceràmica tradicional, sabates, bosses, cinturons, vidre bufat, joieria i bijuteria, fusta del torn i pedra tallada, ferro forjat i seda natural.

També els llocs d’alimentació van oferir als visitants formatges, embotits, salaons, cerveses tradicionals, dolços i herbes.

Tampoc van faltar els llocs de les comissions de festes locals, totalment adaptats a l’ambient de l’esdeveniment.

Per altra banda, la jornada va estar amenitzada amb demostracions d’oficis antics i un sens fi de personatges i artistes medievals que van traslladar al públic assistent a l’edat mitjana.

Retard pel temporal

El mercat medieval estava previst per a l’últim cap de setmana de gener. No obstant això el temporal va provocar que hagueren de reprogramar-se totes les activitats per a aquest cap de setmana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?