General

Comença el període d’inscripció per al IX Open de fotografia subaqüàtica Geas València

Cartell del IX Fotosub Geas
Cartell del IX Fotosub Geas

El IX Open de fotografia subaqüàtica Geas València va obrir ahir el seu període d’inscripció. Es tracta d’una prova que es celebrarà del 23 al 25 de setembre en aigües de Benissa i Moraira, la qual serà patrocinada pels Ajuntaments de Benissa i Teulada-Moraira. L’esdeveniment s’ha obert pas a nivell estatal congregant fotògrafs submarins de gran qualitat.

La prova està oberta a qualsevol bussejador afeccionat a la fotografia subaqüàtica i existeixen dos categories (réflex-compacta), amb un màxim de 20 parelles per rigorós ordre d’inscripció; una bona oportunitat per a no només competir, sinó per a aprendre i compartir experiències amb altres afeccionats a aquesta bonica disciplina.

Enguany els participants embarcaran en el Club Nàutic de les Bassetes el dissabte dia 24, celebrant-se la projecció de totes les fotos i el lliurament de premis el dia 25 en L’Espai La Senieta de Moraira.

Aquests dos municipis costaners obriran les portes dels seus fons marins a setembre, data en què veïns i visitants podran gaudir de les meravelles que amaguen les profunditats submarines. Per açò es té previst realitzar exposicions de fotografia submarina i alguns bussejadors visitaran les escoles de la zona per tal de fer comprendre als alumnes la importància del respecte als nostres mars perquè seguisquen així de bonics, projectant a les aules fotos i vídeos d’aquests fons.

Paral·lelament a aquest esdeveniment s’estarà celebrant també la IV Copa FASCV que premia els millors fotògrafs valencians a l’Open.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?