General

Guanyadors del certamen Open Geas València de fotografia subaqüàtica

1r premi del certamen Open GEAS València en categoria càmera rèflex
1r premi del certamen Open GEAS València en categoria càmera rèflex

El cap de setmana passat, del 25 al 27 de setembre, va tindre lloc en aigües de Moraira i Benissa, la celebració del VIIIé Open GEAS València de fotografia subaqüàtica, certamen organitzat sense interrupció des de l’any 2007 pel C.A.S GEAS València, que s’ha convertit ja en un clàssic del calendari esportiu valencià i que atrau participants de tot l’estat.

El dissabte van partir les embarcacions des del Club Nàutic de Moraira als punts triats per l’organització de l’esdeveniment, per a plasmar la bellesa d’aquests fons marins, amb un total de 36 bussejadors amb els seus equips de fotografia submarina.

Per a la presa de les fotografies, cada equip o parella va realitzar dos immersions, en les quals havien d’agafar un màxim de 100 imatges per a posteriorment presentar sis fotos al jurat, més una imaginativa.

1r premi del certamen Open GEAS València en categoria càmera compacta
1r premi del certamen Open GEAS València en categoria càmera compacta

L’esdeveniment es va desenvolupar sense incidents, gràcies a la supervisió d’un equip d’organitzadors tant a la mar com a terra, i la inestimable participació del Club Nàutic Les Bassetes de Benissa, Club Nàutic de Moraira, la Creu Roja Teulada i del Grup d’Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil d’Alacant.

Ahir diumenge a la Seu Universitària de Benissa, es van projectar totes les fotos que s’havien fet durant la competició, juntament amb un vídeo d’allò esdevingut en la prova. En finalitzar, va tindre lloc el lliurament de premis del VIIIé Open GEAS València, acte que va comptar amb la presència dels batles de Benissa, Juan Bta. Roselló, Teulada, Carlos Linares i el president de la Federació d’Activitats Subaqüàtiques del País Valencià Alejandro Carbonell.

Els guanyadors del certamen van ser:

En categoria de càmera rèflex:
1r David Mocholí
2n Luis García Velarde
3r Juan Alarcón García.

En categoria de càmera compacta:
1r José Mª Miró Gumbau
2a Ana Sandoval
3r Francisco Javier Negrillo.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?