General

El Benibús torna a prestar servei a partir de demà divendres

El Benibús
El Benibús

El Benibús torna aquest divendres per a prestar el servei de transport públic, connectant el nucli urbà de Benissa amb la partida Benimarco i amb les urbanitzacions de la zona costanera de Benissa (concretament amb parades en Baladrar, Càmping Fanàdics i la platja de la Fustera). A partir de l’obertura de la Piscina del Collao, prevista per a finals del mes de juny, el servei també s’oferirà en aquestes infraestructures públiques, fins al tancament d’aquestes, en finalitzar l’estiu.

El servei comptarà amb les mateixes freqüències de pas que l’any passat, iniciant els viatges a les 10.00 del matí des de la parada dels Molins, prop de l’accés sud a Benissa per l’Avinguda del País Valencià. Els interessats poden consultar ja els horaris del Benibús en aquest enllaç. També s’ha habilitat senyalítica per a facilitar la identificació de les parades en punts com la plaça de Benimarco, la Fustera, en la parada del centre del nucli urbà (annexa a la Tourist Info) o al costat del Bar Frau.

L’inici d’aquest servei a l’abril ofereix una major cobertura al previsible augment de visitants durant l’època de Setmana Santa i Pasqua (del 12 al 22 d’abril) i durant les festes patronals del municipi (del 26 d’abril al 5 de maig). En el cas de les festes de la Puríssima Xiqueta es comunicaran alguns horaris especials.

Al seu torn, el Benibús amplia el seu horari durant les dates estiuenques, disposant d’aquest servei a partir del 31 de maig i fins al 29 de setembre. Finalment, es destaca que el servei comptarà amb plataforma per a facilitar l’accés a persones amb necessitats especials de mobilitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?