General

Més de 3500 persones utilitzen el BeniBús a juliol

El BeniBús
El BeniBús

El servei públic de transport es consolida a Benissa al mes de juliol, amb més de 3500 persones que han utilitzat el Benibús per a connectar el centre urbà de Benissa amb la zona costanera del municipi, amb les seues cales i platges, amb Benimarco o amb la Piscina del Collao.

Unes xifres que indiquen una mitja de més de 109 persones utilitzant el Benibús diàriament, i que suposa un “balanç positiu” per a l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Benissa.

Una vegada finalitze el mes d’agost el servei quedarà temporalment inactiu i s’obrirà un període de valoració per a decidir la seua implantació de manera anual o qualsevol altra periodicitat, si es decideix que continue oferint-se l’esmentat servei. Per tractar de conéixer de primera mà l’opinió de les persones usuàries, pròximament es facilitarà una enquesta per tal de saber de millor manera com es pot millorar aquest servei públic.

De nou, des de l’Equip de Govern es destaca que el BeniBús és una oportunitat per a donar mobilitat a totes les persones que no tenen vehicle propi perquè puguen gaudir de l’estiu, o facilitar-los el transport per a anar a treballar o cobrir necessitats de mobilitat. També facilita a la població de residents en la zona costanera l’opció d’anar a conéixer el centre de Benissa tant en l’àmbit cultural, comercial i d’oci, participant de la vida social del nucli del poble, com per exemple del recentment iniciat programa d’activitats de ‘Viu l’Estiu a Benissa’. I entre altres avantatges, també descongestiona el trànsit i l’aparcament de vehicles a les platges i cales de cotxes, cuidant el medi ambient.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?