General

Més de 5900 persones utilitzen el touch glass de l’oficina de turisme en el primer any de funcionament

La façana de l'oficina de turisme amb el touch glass
La façana de l’oficina de turisme amb el touch glass

La Regidoria de Turisme fa balanç del primer any de funcionament de la pantalla tàctil, Touch Glass. Aquesta pantalla ha convertit l’aparador de l’oficina de turisme en un sistema d’informació que la persona pot obtindre amb tan sols tocar amb el dit les 24h. del dia, els 365 dies de l’any en Castellà, Valencià, Anglés, Francés i Alemany.

Durant aquest període el dispositiu ha estat utilitzat, aproximadament, per 5.900 persones que han realitzat més de 9.200 consultes diferents. Entre els apartats més consultats es troben, per ordre, els següents: festes i esdeveniments, allotjament i la mar. A continuació es troba l’oci, la programació de festes de Moros i Cristians, patrimoni i gastronomia.

Les consultes s’han fet en la seua majoria entre les 18.00h i les 23.00h coincidint amb l’horari de tancament, la qual cosa prova que el touch glass està complint la seua funció informativa durant el període en què la Tourist Info es troba tancada al públic.

Respecte als idiomes seleccionats pels usuaris d’aquest servei trobem els següents percentatges: en Valencià un 46%, en Castellà un 23%, en Anglés i Alemany un 12% respectivament i en Francés un 7%. D’aquestes dades podem deduir que el dispositiu està sent utilitzat, d’una banda, per residents locals i turistes procedents del País Valencià i de tot l’estat, i per una altra, per residents i turistes estrangers principalment anglesos i alemanys o d’altres nacionalitats que dominen alguna d’aquestes dues llengües.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?