General

El Benibús es consolidarà com a transport públic a 2019

El benibús a Benimarco
El benibús a Benimarco

Més de 6700 persones van usar el Benibús durant els mesos de juliol i agost, la qual cosa dóna una vertadera dimensió de l’ús i la necessitat d’un servei que ara avança amb l’inici d’una ordenança dirigida a consolidar el servei de transport públic iniciat amb èxit durant aquest passat estiu.

La tramitació d’aquesta ordenança és un pas més per tal d’ampliar i millorar el servei, permetent regular la taxa del transport públic, establint de manera definitiva el transport públic entre el nucli urbà i la zona costanera o altres indrets com la partida Benimarco o la zona del Collao, amb la finalitat de facilitar el transport als col·lectius amb especial dificultat o que els resulta impossible desplaçar-se amb vehicle propi (joves, persones majors…). Fixar un import en cada trajecte ajudarà al finançament del servei, tal com van assenyalar moltes persones usuàries en l’enquesta de satisfacció llançada per l’Ajuntament. També significarà un pas més per a la implantació del servei i de la seua ampliació en els mesos de prestació del servei, a part dels mesos d’estiu.

Per a l’Ajuntament de Benissa és important consolidar aquest servei que garanteix la igualtat en l’accés als diferents serveis públics i facilita la connexió entre diferents punts del municipi, oferint la possibilitat que la població estrangera puga participar amb més regularitat de les activitats culturals i socials del poble, així com del seu teixit comercial.

“Amb aquesta ordenança li donem continuïtat al servei, perquè no siga tan sols cosa d’un any i tinga una sostenibilitat econòmica”, explica Fernando López Corsi, regidor de Contractació i Turisme, destacant que “és fonamental per a l’Equip de Govern donar-li seguida al servei i que cresca de manera progressiva, sostenible i també responsable”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?