General

El Benibús s’amplia: també estarà disponible a Pasqua, festes patronals, i de juny a setembre

El BeniBús
El BeniBús

El servei de transport públic de Benissa, també conegut com Benibús, tornarà a connectar el nucli urbà i la zona costanera del poble a partir del 12 d’abril, coincidint amb les dates de Pasqua, i també prestarà servei durant les festes patronals en honor a la Puríssima Xiqueta, del 26 al 5 de maig.

Es tracta d’una ampliació de les dates en les quals el Benibús, de nou, facilita el transport als col·lectius amb especial dificultat de mobilitat o als quals els resulta impossible desplaçar-se amb vehicle propi (joves, persones majors, etc). Concretament, del 12 al 22 d’abril es donarà cobertura durant les dates de Setmana Santa, facilitant el transport en unes dates en les quals s’espera una notable afluència turística, també per les activitats del programa “Viu la Pasqua a Benissa”.

Per seguir millorant el servei, el Benibús també veurà ampliades les principals dates per les quals es va crear, el passat estiu. D’aquesta manera, les persones interessades en el seu ús durant les dates estiuenques disposaran del Benibús a partir del 31 de maig i fins al 29 de setembre.

L’any passat més de 6700 persones van usar el Benibús durant els mesos de juliol i agost, un fet que indica a l’equip de Govern el grau d’acceptació d’aquest servei públic. La contractació d’aquest servei preveu la incorporació d’una nova parada, situada en l’estació del TRAM a Benissa, amb la finalitat de connectar el servei que oferirà FGV una vegada es reprenga la línia 9 entre Alacant i Dénia.

D’aquesta manera, el servei reforça la possibilitat que la població estrangera puga participar amb més regularitat en les activitats culturals i socials del poble, així com del seu teixit comercial i, al mateix temps, que el veïnat del nucli urbà puga gaudir de la zona costanera de Benissa sense que el transport o l’aparcament supose una complicació.

“Aquest servei públic va tindre un gran acolliment durant 2018 i ha d’anar creixent de manera continuada i sostenible”, explica Fernando López Corsi, regidor de Contractació i Turisme, destacant que “per al Govern de Benissa és fonamental consolidar aquest servei que garanteix la igualtat en l’accés als diferents serveis públics i facilita la connexió entre diferents punts del municipi”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?