General

El batle creu que el camí de Pedramala no és il·legal

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, demanarà hui als serveis tècnics de l’Ajuntament informació sobre la suposada obertura il·legal d’un camí a Pedramala.

El batle encara no ha rebut cap informe del servei d’inspecció d’obres sobre els moviments de terra que s’estan desenvolupant al sector Pedramala i que, segons ha denunciat una veïna de la zona, porten més de 15 dies executant-se i han donat com a resultat un camí de gran amplitud.

No obstant això, Rosselló ha destacat que en principi, “s’està actuant en una zona que és sòl urbanitzable i amb PAI aprovat”, encara que està encara pendent d’aprovar-se el projecte d’urbanització i reparcel·lació.

Manca un informe

Segons el batle, les primeres impressions apunten que l’actuació s’està realitzant en una zona del sector de la qual és propietari el propi urbanitzador. “En tal cas no hi hauria infracció urbanística perquè estaria actuant sobre el seu propi terreny i sense alterar les predeterminacions que té el programa d’actuació integrada”.

Amb tot, Rosselló ha puntualitzat que “em reserve encara qualsevol actuació de l’Ajuntament fins que tinga l’informe del servei d’inspecció urbanística”.

Respecte a la demora d’aquest informe, el batle assegura que una tardança de 15 dies és normal. “Quan s’inicia un expedient disciplinari s’han d’esbrinar una sèrie de dades, i és normal que es trigue uns quinze dies”.

La descàrrega i l’aplanament de terres a la zona continuaven desenvolupant-se amb normalitat a la vesprada d’ahir dilluns.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?