General

Ampliació del Camí Vell de València

El mal estat i l’estretor d’alguns trams del Camí Vell de València, que duu al cementeri, ha obligat a l’Ajuntament de Benissa a realitzar una sèrie d’actuacions d’ampliació i millora. Aquestes obres de millora les ha portat a terme l’empresa contractada Vives Dalmau amb un cost total de 28.850 euros. Amb això el que es pretén és facilitar el trànsit de vehicles. En aquest sentit, Juan Bautista Roselló, batlle de Benissa ha reconegut que “aquestes actuacions eren necessàries perquè aquest camí que condueix al cementeri no permetia, en molts dels seus trams l’encreuament de dos vehicles”. A més Roselló va destacar que “aquestes obres s’han realitzat pensant també en l’afluència massiva de visitants que el cementeri tindrà amb la festivitat de Tot Sants”.

Al més de l’ampliació del vial, també s’han eliminat els bonys d’algunes zones en què el ferm era irregular, s’han condicionant els jardins i arbres del cementeri i s’ha procedit a la neteja de tot el recinte.

Per altra banda, Roselló va recordar que amb motiu dels treballs de trasllat de restes que es porten realitzant des de fa dos anys, el cementeri romandrà tancat al públic encara que “qualsevol persona que expresse la seua intenció de visitar-ho podrà entrar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?