General

Curs de formació obert a la ciutadania dins del programa Xarxa Salut

L'Ajuntament de Benissa
L’Ajuntament de Benissa

Benissa iniciarà el pròxim 22 de novembre un curs de formació dirigit a la ciutadania, especialment, als integrants de l’Espai de Participació de Xarxa Salut. A la trobada formativa assistiran associacions locals, l’AMPA del col·legi i institut i personal d’infermeria del centre de salut pública. Per part de l’ajuntament participarà el personal tècnic de serveis socials, esports, joventut, unitat de conductes addictives, policia local, participació ciutadana, comunicació i sanitat. A més, també hi haurà una sessió específica per a representants polítics.

El projecte formatiu sorgeix de la necessitat de fomentar l’adquisició de coneixmenets i tècniques participatives des d’un enfocament de la salut en totes les polítiques dirigides a la ciutadania. D’aquesta manera es pretén facilitar la realització d’intervencions en salut local amb èmfasi en la salut positiva i la dinamització dels actius en salut dels municipis a través de tallers teòrics-pràctics.

El curs està englobat dins d’un projecte subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. L’ajuda rebuda per l’ajuntament per al desenvolupament de les activitats ha sigut de 2.500 €.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?