General

Participació Ciutadana organitza un curs de gestió i dinamització d’associacions

La Regidoria de Participació Ciutadana ha programat un Curs de Gestió i Dinamització d’Associacions que rindrà lloc els dissabtes 30 d’octubre i 6 de novembre en horari de vesprada a la Seu Universitària.

El curs ha sigut subvencionat per la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania dins de les ajudes destinades a les entitats locals per al foment de la participació ciutadana.

Amb una durada de 15 hores, estarà estructurat en quatre blocs diferenciats: Gestió Associativa, Comunicació i Màrqueting, Obligacions Comptables i Fiscalitat i Dinamització d’Associacions.

Maria Llopis, responsable de Participació Ciutadana ha ressaltat que un dels principals objectius de la regidoria és contribuir al desenvolupament del teixit associatiu a Benissa. “Amb aquest curs pretenem dotar a les associacions d’eines bàsiques per millorar la gestió dels seus interessos”, ha afegit Llopis.

L’existència d’associacions és un dels mecanismes mes importants de Participació Ciutadana a Benissa que compta ja amb 59 associacions a ala “XAM Xarxa d’Associacions Municipal”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?