General

La Regidoria de Participació Ciutadana fa balanç d’activitats

La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet balanç de les activitats realitzades durant l’any 2008, i ha destacat l’increment del nombre respecte anys anteriors.

La inauguració del Casal d’Associacions com a seu a la fi del 2007, dotant-lo d’infraestructures, equipament i d’una aula de participació, va proporcionar a la regidoria una relació més fluïda amb les associacions més actives, sorgint així projectes nous.

Entre les activitats realitzades destaquen diversos cursos: Curs Bàsic de Gestió d’Associacions, Curs de Finançament d’Associacions, així com diversos cursos destinats als residents europeus. En col·laboració amb la Diputació d’Alacant s’han organitzat visites a alguns pobles de la província com Crevillent i Xixona. A més, gairebé un centenar de ciutadans van poder conèixer l’exposició “Sorolla, visió d’Espanya”, a València, a més de visitar lliurement la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Per altra banda, al juny es va acostar a Benissa el Bus Internauta per a celebrar el Dia Mundial d’Internet, des d’on es van organitzar unes jornades informàtiques per a xiquets, joves i adults. Finalment cal destacar la multitudinària participació en el betlem itinerant que es va desenvolupar en dates nadalenques.

Segons el regidor de Participació Ciutadana, José María Serna, “el passat 2008 des del punt de vista de l’associacionisme benisser ha sigut molt positiu, s’han desenvolupat gran quantitat de projectes i des de la regidoria s’han facilitat les eines necessàries per a fomentar la col·laboració entre elles. Per al 2009 els pressupostos estan atapeïts però aguditzarem l’enginy per a seguir millorant tant com siga possible”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?