General

La participació ciutadana diversa i elevada, protagonista de l’Agenda Local 21

La Seu Universitària de la Marina Alta va ser l’espai on es va desenvolupar l’assemblea informativa de l’Agenda 21 Local, amb l’objectiu d’informar a la ciutadania en què consisteix, quins són els seus objectius i com va a portar-se a terme el treball. El punt més important de la sessió va ser el de transmetre als assistents que la seua participació és fonamental per a l’aplicació real de l’Agenda 21.

Tots els ponents van insistir en el fet que l’Agenda 21 de Benissa ha de representar una eina de treball de la ciutadania per a aconseguir el model de desenvolupament sostenible desitjat.

Teresa de la Cru<, tècnica externa de l'empresa Hac Grup encarregada de coordinar el procés, va explicar les diferents fases que es portaran a terme aquest any fins a arribar a aconseguir l'objectiu principal, elaborar el Pla d'Acció Local. D'altra banda, es va informar als participants que, una vegada finalitzat el Pla d'Acció, es portaran a terme sessions de pressupostos participatius en què es prioritzaran accions sorgides del pla municipal, ja que una despesa del pressupost municipal serà destinada a aquestes accions, tal com va comentar el batle Juan Bautista Roselló. En finalitzar l’assemblea, els participants es van inscriure en els quatre grups de treball que conformaran el Fòrum de l’Agenda i en els quals podrà participar qualsevol persona interessada. Amb aquesta finalitat s’ha disposat una bústia en l’Ajuntament on qualsevol ciutadà podrà deixar el fullet amb les seues dades. Posteriorment la persona inscrita serà convocada, a principis de maig a les primeres sessions de treball.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?