Natura

L’Agenda Local 21 de Benissa inicia el procés de participació

El procés de participació de l’Agenda Local 21 de Benissa s’inicia amb una assemblea informativa en què tots els ciutadans i ciutadanes podran saber què és l’Agenda Local 21, quins són els seus objectius i de quina manera poden participar. Aquesta assemblea s’ha convocat per a dilluns que ve dia 10 d’abril a les 20.30 hores a la Seu Universitària La Marina.

El procés de participació és la fase més important a l’hora d’aplicar una Agenda 21 Local, ja que és necessari per a veure com s’estructura el treball. Per altra banda, per a aconseguir que la participació en l’Agenda tinga els resultats esperats, és imprescindible formar els participants en el concepte de sostenibilitat perquè tinguen la visió integral i de futur necessària a l’hora d’elaborar un pla d’acció local. Aquest serà un dels treballs que s’haurà de portar a terme en les primeres sessions.

La participació en l’Agenda Local 21 de Benissa es canalitzarà mitjançant quatre grups de treball temàtics que seran els que plantejaran quin model de desenvolupament escullen per al seu poble. En l’assemblea informativa es repartiran fullets en què la gent podrà inscriure’s, es lliurarà informació sobre l’Agenda i es resoldrà qualsevol qüestió que es plantege.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?