General

Convocada la reunió que desbloquejarà la VPT i els pressupostos

L’executiu de Benissa avança que els pressupostos municipals d’aquest 2018 s’elevaran en breu a ple per a la seua aprovació. La situació no és fàcil, l’executiu governa en minoria i necessita el respatller dels regidors de l’oposició per treure endavant la proposta pressupostària. Però segons asseguren fonts municipals, en les últimes setmanes s’han intensificat els contactes i les proposicions entre els diferents grups polítics de l’ajuntament de Benissa, amb la finalitat d’apropar postures i consensuar un document capaç de comptar amb el suport de totes les forces polítiques amb representació municipal.

De fet, hui

Concentració de treballadors de l'ajuntament al ple de Benissa
Concentració de treballadors de l’ajuntament al ple de Benissa

divendres, 16 de març, i complint amb les exigències que des de l’oposició havia requerit el PP, tindrà lloc la reunió amb l’empresa Rodríguez Vinyals, redactora de la VPT i RPT – la valoració i relació de llocs de treball-. Document clau per donar continuïtat a l’aprovació dels pressupostos municipals d’aquest 2018. I la setmana que ve, ha confirmat el regidor d’Hisenda, Fernando López Corsi, se celebrarà l’última reunió amb els regidors de l’oposició sobre els pressupostos.

Ambdues reunions són clau perquè el document econòmic arribi consensuat a la seva aprovació plenària. Aprovació, que López Corsi, calcula tindrà lloc en breu.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 15 de març de 2018 a a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?