General

CIBE denuncia la manca d’inversió en infraestructures

Logo del CIBE
Logo del CIBE

Ciutadans de Benissa (CIBE) denuncia la maca d’inversió en infraestructures per part de l’executiu local així com la necessitat d’impulsar obres clau per al municipi, tals com la millora i adequació de la carretera que uneix el centre urbà amb la costa, l’eixample de l’entrada d’accés a la Capella per l’Av. del País Valencià, la creació d’una zona d’oci nocturn a la zona de Carrals, la construcció d’una parada d’autobusos digna al costat del Bar Frau o la millora en la senyalització d’accés a les platges i cales de Benissa, per citar-ne només algunes.

Fins ara, les principals obres i infraestructures dutes a terme per l’actual govern del PP han estat gràcies al finançament del Pla E o del Pla Confiança, i en qualsevol cas, moltes d’elles no han respost a demandes de la ciutadania. Un clar exemple és la inversió realitzada al Molí del Quisi, una important obra d’adequació i reforma propera als 50.000 € d’inversió i que s’ha dut a terme sobre una propietat privada que tan sols es troba temporalment arrendada per l’ajuntament.

Per tot això, CIBE apel·la a la necessitat de revitalitzar la inversió en infraestructures d’interés pels benissers mitjançant la gestió directa i responsable per part de l’Ajuntament, així com mitjançant la subcontractació d’aquests treballs amb empreses del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?