General

CIBE denuncia l’estat d’abandó del polígon industrial La Pedrera

Polígon Industrial La Pedrera
Polígon Industrial La Pedrera

Ciutadans de Benissa (CIBE) denuncia l’actual estat d’abandó del Polígon Industrial de Benissa per part de l’executiu local, després d’una reunió mantinguda amb part del teixit empresarial d’aquest polígon.

Els empresaris manifesta sentir-se enganyats per l’actual govern local, format pel PP, PSD i BLOC, el qual en el seu moment no els va informar degudament de les conseqüències d’adjudicar la gestió del polígon a una empresa privada de fora del municipi, i ara se senten indefensos i abandonats per l’actual executiu local.

L’actual situació del polígon és preocupant, al mateix temps que alarmant, s’ha paralitzat el desenvolupament del mateix per la negligència o incapacitat de l’empresa adjudicatària, evitant que es puguen assentar noves empreses al municipi. Aquesta empresa ha elevat els preus de les parcel·les i solars, sense cap justificació, alhora que han augmentat les contribucions per cost d’urbanització.

Cal tindre en compte que el polígon industrial de Benissa és un dels principals vivers de creació d’ocupació a la localitat, així com un dels pilars econòmics del municipi. L’actual crisi econòmica, unida a la inactivitat del govern del tripartit local, ha fet que el nombre d’aturats de Benissa haja pujat fins a xifres inversemblants i vergonyants, convertint l’atur de joves i dones en el principal problema que té el municipi.

El CIBE assumeix com a repte principal, que inclourà en la seua propera campanya electoral, el foment de les polítiques locals d’ocupació, per això, aposta per tornar a una gestió directa del polígon industrial, amb la finalitat de reprendre el seu desenvolupament, facilitant-ne l’accés als nous emprenedors, moderant els preus d’urbanització i adquisició, per així generar nous llocs de treball a la localitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?