General

El CIBE lamenta la manca de policia local durant l’estiu

El CIBE-Bloc va arremetre ahir contra el batle, Juan Bautista Roselló, del PP, per “no solucionar el conflicte que existeix amb la policia local davant la manca d’efectius” mentre que “els assalts a xalets se succeeixen setmana rere setmana a la zona turística”. I és que, davant la manca de mitjans amb què compta la policia local, els agents només patrullen en el nucli urbà mentre que la zona de la platja roman sense vigilància. Els lladres aprofiten aquesta circumstància per a entrar en els xalets i robar tot el que troben al seu pas.

El portaveu del CIBE-Bloc, Isidor Mollà, va titllar ahir de “tremenda irresponsabilitat” el fet que la zona turística de Benissa estiga desprotegida i els robatoris se succeeisquen, “danyant la imatge del municipi”.

“El mal ambient que existeix entre els agents i el batle ha provocat que nou policies hagen demanat ser traslladats” pel que, “ara entraran altres policies però en pràctiques pel que la policia local de Benissa es convertirà al final en una acadèmia”.

I és que la policia local de Benissa compta amb el compromís de Juan Bautista Roselló de convocar huit places al setembre. No obstant això, el personal seguirà sota mínims durant el mes d’agost, quan més afluència de visitants té el municipi. Els nous agents s’encarregaran de patrullar la zona turística encara que això no ocorrerà fins a passat l’estiu.

Un altre dels problemes que pateix la platja és que els contenidors de recollida selectiva “sempre estan plens” pel que “haurien de netejar-los més a sovint”, segons el portaveu Isidor Mollà.

El CIBE també va arremetre contra el batle perquè “l’Ajuntament de Benissa és l’únic que no té pressupost en tota la comarca” a causa de “la greu situació econòmica que pateix el consistori”. Així mateix, “les obres de l’institut encara no estan acabades” i la col·locació de gent per influència del PP i el PSI en diverses places de l’ajuntament també són queixes del CIBE.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?